KØR SELV – BUS – FLY

HVORDAN VIL DU REJSE SOM TURIST TIL ØSTRIG?

Charter ski til Østrig kan foregå få flere forskellige måder. I egen bil, hvor du selv bestemmer farten, hvor mange stop du vil have undervejs, og hvilket musik der bliver spillet.

Deruover kan kan tilbyde gode kør-selv priser. Foretrækker du derimod at skirejsen skal foregå i bus hvro du bare kan læne dig tilbage og nyde naturen, er dette muligt i behagelige 4 stjerners langtursbusser. Vil du gerne bare hurtigt derned og hjem, og kræver en kort transporttid, så er det måske fly, du skal vælge til dine skirejser.

Her tilbydes charter og ruter fra bl.a. Kastrup og Billund hvor du ved ankomst til destination har mulighed for at tilkøbe privat transfer og komme hurtigt frem til din destination. Vi har dermed alle muligheder for at sætte dig op til at være turist i Østrig samtidig med at du får den bedste skirejse.

KØR-SELV SKIFERIE TIL ØSTRIG

BESTEM SELV TEMPOET OG TAG PÅ KØR-SELV SKIREJSE TIL ØSTRIG

Foretrækker du selv at køre til din destination i Saalbach, Wagrain eller Hinterglemm kan det have mange fordele. Er I flere i bilen, bliver transporten forholdsvis billig sammenlignet med flypriser, og du bestemmer selv, hvornår du vil køre hjemmefra, samt om I skal holde flere stop eller sågar om I i skal have en overnatning undervejs på jeres kør-selv ferie. Du bestemmer selv tempoet. Derudvover har kør-selv skiferie den fordel, at det i forhold til flyrejse bliver en billig skiferie til Østrig.

SERVICE
Ved kør selv skiferie til Østrig modtager du selvfølgelig al relevant information, ligesom du modtager kontaktinformation til vores guider på din destination. Har du købt liftkort, vil du modtage dette af vores guider ved din ankomst til en af vores destinationer; Saalbach, Wagrain eller Hinterglemm. Guider sørge for at du får information om rabatter på skiskole, skileje og en oversigt over alle vores arrangementer.

ANKOMST- AFREJSETIDSPUNKTER
Ankomst og afrejse ved kør selv skirejser foregår på lørdage for ugeferier. Er du på miniferie aftales det individuelt.