SKIFERIE MED BUS

NYD TUREN TIL ØSTRIG I BUS – BILLIG SKIFERIE MED BUS

Alle busser er topmoderne 4-5 stjernede hvilebusser, udstyret med toilet, video og minikøkken. Bussens sæder kan lægges ned i en vinkel på 45 grader.
At rejse med bus er komfortabelt, og samtidig en billig måde at komme på skiferie til Østrig på. Du vil ankomme til destinationen lørdag formiddag. Hjemrejsende gæster fra skiferier i Østrig skal stige på bussen lørdag aften. Dette afrejsetidspunkt betyder, at du får længere tid på din ferie. Faktisk hele 8 dage.

Har du behov for drikkevarer kan dette købes i bussen. Af pladshensyn vil varesortimentet være begrænset. Ved skirejser med bus er du meget velkommen til at medbringe din egen mad og drikke, som må nydes i bussen. Der vil ikke blive stoppet for grænsehandel, men der vil blive holdt regelmæssige pauser, hvor det er muligt at købe mad og drikke.

Skiture med bus til Østrig foregår i røgfrie busser. På hjemrejsen stoppes der ikke for aftensmad.

Ved rejse med bus må du påregne at der er gæster fra andre rejsebureauer, hvorfor opsamlingsplanen kan afvige fra den angivne. Dette vil du som gæst blive informeret om senest 2 dage før afgang. Foregår din skitur i en større gruppe, er det muligt af aftale andet opsamlingssted og tidspunkt. Ring venligst og hør nærmere for denne mulighed.