Korte skirejser

Korte skirejser til Østrig

Vi tilbyder mini skiferier til vores destinationer i Saalbach-Hinterglemm, Wagrain og Fieberbrunn i Østrig 2016-2017
Mange af vores gæster har vist stor interesse for at tage en smuttur på ski i få dage evt. en forlænget weekend. Vi tilbyder skiweekend og mini skiferier af 4-5 dages varighed fra ons-lør eller fra lør-ons i Østrig. Vi kan enda i perioder tilbyde 4 dages skiferie fra lør-tir og tir-lør. Det har vist sig at være en stor succes.

Rigtige mange har suppleret den ordinære skiferie med denne ekstra smuttur på ski, da den samtidig også kan være en billig skiferie. Ikke mindst har mange af vores firmakunder valgt at invitere deres kunder og forretningsforbindelser på disse korte ture for at pleje netværket. Fieberbrunn er det nyeste skud på stammen over ski-destinationer og vi kan dermed tilbyde skiferier i alle prisklasser. Mange familier er rigtig glade for Wagrain, som er et familievenligt sted og Fieberbrunn er et godt supplement til dette. Wagrain og Fieberbrunn er billigere end Saalbach, men byder ikke desto mindre på virkelig gode skifaciliteter og det er muligt at løbe på ski fra Fieberbrunn til Saalbach og omvendt.

Specielt Saalbach har været benyttet til weekendski og korte skiferier, da byen byder på fantastisk afterski og alt ligger indenfor gåafstand. Men disse mini skirejser er absolut ikke kun for firmakunder. Mange bruger denne type skirejse til venneture, hvor de til en billig penge kan få lov til at fyre den max af på pisterne og ikke mindst til afterski.

Vi er klar til at give et tilbud på en kort skiferie, som fås i forskellige prisklasser. Du kan også finde den billigste kort skitur ved at se mulighederne, hvor du kan vælge at rejse med fly eller som kør-selv.