Hinterglemm

Fakta og info om Hinterglemm
Hinterglemm er perfekt til din næste skiferie i Østrig

Hinterglemm området bliver forbedret med den splinternye 10 personers kabinelift “12’er Express”, som trods sin begrænsede længde kommer til at forbedre infrastrukturen betydeligt.

Den blot 235 meter lange lift vil forbinde Zwölferkogelbahn med lifterne i Westgipfel området. Jer der har været i Saalbach-Hinterglemm ved hvor besværligt det er at komme fra Westgipfelbahn til Zwölferkogelbahn. Dette problem løser 12’er Expressen ved at transportere os skiløbere fra det ene område til det andet, så vi slipper for at klikke ud af skiene og vandre unødvendigt rundt i vores skistøvler.

Sidste år blev skicirkuset i Saalbach-Hinterglemm yderligere forbundet med Fieberbrunn og Leogang via kabineliften “TirolS”. Som skiløber får du derved hele 270 km skipiste at boltre dig på, så variation skulle ikke blive et problem.

At vælge en skiferie til Hinterglemm betyder skiløb i et kæmpestort skiområde, hvor du ikke er afhængig af skibusser. Ski-terænnet er varieret og er derfor velegnet til alle niveauer. For de trænede og rutinerede skiløbere findes der ekstra udfordringer på flere VM-strækninger. Og til de nye og nyere skiløbere findes mange almindelige pister i forskellige farver. Deruvover findes der pukkelpister, fun-parks og racing-pister til de der vil udfordres. Efter solnedgang kan skidagen fortsætte på den belyste ski-piste i Hinterglemm.
Mange gæster på ski mener at dette skiterræn hører til i den absolutte top af østrigske skiområder. En garanti for disse udsagn kan bekræftes ved, at nabobyen Saalbach flere gange har været værtsby for VM i skiløb – sidst i vinteren 2015.

Skiområdet er et af Østrigs største sammenhængende områder med de højeste piste på 2100 m.o.h. Skiområdet ligger på begge bjergsider ned til Saalbach-Hinterglemm dalen og det strækker sig over til Leogang og som sidste års nyt Fieberbrunn. Det betyder at man kan stå på ski, hvor sneen er bedst – enten på solsiden eller skyggesiden.

Når du tager på skiferie til Hinterglemm i Østrig, ved vi, at du lægger stor vægt på, at snesikkerheden i området er meget høj, idet der er 700 snemaskiner – som dækker ca. 90 % af området i cirkusset. Investeringen på mange millioner til disse snemaskiner blev foretaget få år tilbage og sikrer konstant sne på pisterne til glæde for områdets gæster. Snemaskinerne sikrer derudover, at intet står i vejen for, at skiløberne kan få en fantastisk skiferie-oplevelse.

Byen Hinterglemm
Hinterglemm i Østrig ligger i en højde af 1049 m.o.h. og er derfor et populært. Byen spreder sig på begge sider af en lang hovedgade og der er et stort udvalg af restauranter, barer, butikker. Så hvis du ikke lige har lyst til at stå på ski en dag, er der mange andre muligheder at foretage dig. Efter en dejlig dag på ski kan du vælge at fortsætte på et af de mange afterskisteder med drinks, god musik og hygge eller besøge en af de mange restauranter, hvor der serveres god østrigsk mad for enhver smag. Hinterglemm har rigtig gode hoteller og lejligheder at byde på, så der er alle forudsætnigner for en super god skiferie.