Den perfekte skirejse

Den perfekte skirejse til hele familien finder du hos oss
Vi arrangerer skiferie og skirejser til Saalbach, Hinterglemm og Wagrain i Østrig. Med baggrund i en stor passion for – og adskillige års erfaring med skiløb. Dog er vi klar over at der er forskellige forventninger til en skiferie – alt efter om det er skiferie med børn eller en billig skirejse man er ude efter. Derfor har vi det primære sigte, at vores mål for en skirejse skal være lig med vores gæsters mål for en god skiferie.
Derfor er vores motto: “When you enjoy – We enjoy”

Børnevenlig, Grupperejser, korte skirejser, for par, familie, venner og kollegaer

Vi tilbyder en billige skiferier, skiferie med små og store børn og vennekredsen, men også grupperejser og korte skirejser er et af vores specialer. Det kunne være firmaer, der ønsker at invitere og pleje kunder og forretningsforbindelser, og give en skiferie inkl. liftkort eller klubber, hvor medlemmerne ønsker at være sammen på en anderledes spændende måde.

Vi har også stor erfaring med at arrangere skirejser for unge grupper, og vi har fede destinaitoner og perfekte omgivelser, for unge der vil lære at stå på ski – det vil sige at man hos os også kan booke en skirejse for en skoleklasse, eller når gymnasiet skal på deres årlige skitur.

Skiguider
Vi tilstræber at yde service på et højt niveau til alle vores skigæster. Når man booker en skirejse hos os, er man sikret veluddannede og professionelle skiguider, der er på pisterne udelukkende for at gøre det til en god skirejse for dig. De ser det altid som deres fornemste opgave at give dig en optimal skiferie, om du har brug for en guide til at lære at stå på ski, eller det er første gang på de sorte løjper.

Destinationer i Østrig
Vores destinationer for skirejser er Saalbach, Hinterglemm og Wagrain. De er alle utrolig attraktive og meget eftertragtede rejsemål i Østrig for en ferie på ski. Her er vi sikre på du får en fantastisk skirejse og nogle oplevelser der er værd at fortælle til venner og familie. Det er alle områder, hvor tryghed, sikkerhed og service er i højsædet.

Transport med kør selv, bus eller fly
Din skitur kan foregå som kør selv, bus eller fly – det vil sige at du kan skræddersy din skiferie. Du vælger selv den bedste eller billigste, og vi sikrer at din skirejse kommer til at foregå i luksus, så du kan tage hjem med en uforglemmelig oplevelse i bagagen.

Book Skiudstyr og Skiskole hjemmefra
Når du har valgt din skirejse-destination samt dit hotel eller lejlighed, kan du også tilvælge skiudstyr og skiskole, hvis der er behov for det. Vi har gode priser på alle vores services og det kan betale sig at tilvælge, booke og købe online hjemmefra – især, hvis du har børn på ski.